دبیرخانه بین المللی صلح و مقاومت آغاز به کار کرد

دبیرخانه بین المللی صلح و مقاومت با محوریت مطالبه گری حقوقی ترور شهید سلیمانی فعالیت خود را رسما آغاز کرد.

اولین نشست خبری این دبیرخانه با حضور دکتر عباسعلی کدخدایی به عنوان مسئول شورای سیاست گذاری، دکتر علی بهادری جهرمی رئیس مرکز، دکتر اسماعیل آجرلو مسئول اجرایی دبیرخانه و دکتر نژندی منش مسئول کمیته علمی موت کورت در محل مرکز وکلا برگزار شد.

در آغاز نشست دکتر آجرلو گفت: هدف اصلی این دبیرخانه جریان سازی مستمر، تولید ادبیات علمی و حقوقی و مطالبه گری در خصوص پیگیری های حقوقی ترور شهید سلیمانی در عرصه داخلی و بین المللی است.

در ادامه دکتر بهادری جهرمی هم تصریح کرد: اگر واکنش های لازم در رابطه با ترور شهید سلیمانی و همرزمانش صورت نگیرد و این کار با محکومیت و جزا مواجه نشود، اینگونه اقدامات بیشتر خواهد شد.

دکتر کدخدایی نیز با بیان این که ترور سردار سلیمانی در تاریخ حقوقی بی سابقه است، تصریح کرد: بعد از ریاست جمهوری ترامپ هم امکان حقوقی تعقیب وی وجود دارد با این حال در زمینه دادخواست حقوقی اقدامات مقدماتی انجام شده و مشغول بررسی متن آن هستیم.

در پایان این نشست خبری از پوستر رویداد شبیه سازی دادگاه (موت کورت) و پوستر فراخوان بین المللی مقالات و کنفرانس علمی مطالبه گری حقوقی ترور شهید سلیمانی رونمایی شد.

علاقمندان به مشارکت در این رویدادها می توانند به سایت دبیرخانه به نشانی
www.peace-resist.com
مراجعه نمایند.

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو