درآیین آغاز طرح «با وکلا در کلیسا» مطرح شد؛ میزهای خدمت مرکز، بخشی از حرکت جهاد تبیین است

به دنبال تفاهم‌نامه فی‌مابین مرکز وکلا، کارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضائیه و شورای خلیفه‌گری ارامنه تهران و شمال که در دی‌ماه سال جاری منعقد شد، نخستین برنامه ارائه خدمات مشاوره رایگان حقوقی ـ قضایی و رواشناسی ـ مددکاری به مسیحیان ارامنه با حضور “حسن عبدلیان‌پور” رئیس مرکز و “آرا شاوردیان” نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران در مجلس شورای اسلامی در کلیسای سرکیس مقدس برگزار شد.

 

مرکز وکلا، نماد مردم‌سازی قوه قضائیه است

حسن عبدلیان‌پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در این مراسم گفت: مرکز به عنوان نماد مردمی‌سازی قوه قضائیه است و از این حیث نیز مورد تقدیر رئیس قوه قضائیه قرار گرفته است.

وی با اشاره به جامعیت موجود در بطن مرکز وکلای قوه قضائیه، اظهار کرد: در این مرکز، وکلا و کارشناسانی از همه اقوام و مذاهب با وفاق و همدلی ایجاد شده به همه هم‌وطنان، فارغ از دین و قومیت آنان در سراسر کشور، خدمات حقوقی و قضایی ارائه می‌دهند.

رئیس مرکز افزود: طرح وکلا در مساجد از سه سال پیش آغاز شده و طرح با وکلا در کلیسا نیز در دو سال اخیر در سراسر کشور برگزار می‌شود، به طوری که با انعقاد تفاهم‌نامه فی‌مابین مرکز وکلای قوه قضائیه و شورای خلیفه‌گری ارامنه تهران و شمال، این طرح رنگ و بوی جامع‌تری به خود گرفته است.

طرح با وکلا در کلیسا، ماهانه برگزار می‌شود

عبدلیان‌پور تصریح کرد: رسمیت گرفتن این طرح در ایام مبارکی چون میلاد مسیح رقم خورد و امروز نیز همزمان با اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، کارشناسان و وکلای مرکز به ارائه خدمت حقوقی و قضایی به هم‌وطنان ارمنی خود می‌پردازند.

وی عنوان کرد: طرح با وکلا در کلیسا در راستای لبیک به منویات مقام معظم رهبری و سخنان رئیس قوه قضائیه برای ارتباط مستقیم با مردم به صورت ماهانه در کلیسا برگزار می‌شود و این آمادگی را داریم در صورت تمایل جامعه ارامنه عزیز، تعداد روز‌های برگزاری میز‌های‌خدمت در ماه را افزایش دهیم.

عبدلیان‌پور، فلسفه وجودی مرکز وکلای قوه قضائیه را همین ارائه خدمت به تمامی هم‌وطنان، فارغ از دین و مذهب و قومیت آنان برشمرد که مورد استقبال اقشار مختلف مردم نیز قرار گرفته است.

 

رشته کارشناسی احوال شخصیه ادیان آسمانی ایجاد می‌شود

رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه ادامه داد: از آنجا که ادیان آسمانی درخصوص احوال شخصیه تابع دین و مذهب خودشان هستند، مرکز در سال جاری به دنبال ایجاد رشته کارشناسی احوال شخصیه ادیان آسمانی مانند ارامنه و مسیحیان هم رفته است.

عبدلیان‌پور تصریح کرد: تمام سرفصل‌های این رشته کارشناسی، آماده شده و در آزمون کارشناسی سال جاری نیز در نظر گرفته شده است.

 

میزخدمت وکلا در کلیسا، بخشی از حرکت جهاد تبیین است

آرا شاوردیان نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین گفت: جامعه ارامنه با مرکز وکلا تعامل و همکاری خوبی داشته و دارد.

وی معتقد است، برپایی این گونه میز‌های‌خدمت و پای درد و دل مردم نشستن، سبب‌ساز ارتباط راحت‌تر و آسان‌تر مردم با مسئولان می‌شود.

نماینده مسیحیان ارمنی تهران و شمال ایران در مجلس با ابراز خرسندی از تقارن برپایی میز‌های‌خدمت مرکز وکلا با روزهای مبارکی مانند میلاد مسیح، اعیاد شعبانیه و دهه مبارک فجر، گفت: این گونه برنامه‌ها رضایت‌مندی عمومی در بین اقشار مختلف مردم ایجاد می‌کند، چرا که پیروان ادیان مشاهده می‌کنند، وکیل یا مسئولی که هم دینش نیست، نشسته و برای حل مشکل هم‌وطنش پیش‌قدم شده است.

شاوردیان با اشاره به وفاق و همدلی بین مسئولان سه قوه، عنوان کرد: افرادی که در دستگاه قضا هستند همه شاگردان مکتب امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب هستند و فارغ از اینکه طرف مقابل چه دین و چه مذهب، چه نژاد و چه زبانی دارند، پای درد و دل مردم می‌نشینند و با تفکری بر پایه عدالت‌محور به دنبال حل مشکلات اقشار مختلف مردم هستند و این نشان دهنده همدلی و وفاق ملی است.

وی عنوان کرد: برگزاری چنین برنامه‌هایی، بخشی از همان جهاد تبیینی است که رهبر معظم انقلاب فرمودند، اینکه مسئولان باید مستقیم بیایند و با مردم صحبت کنند و مرکز وکلای قوه قضائیه در این حوزه پیش‌قدم است.

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو