محمد خزایی وکیل پایه یک مرکز که در مراسم حج امسال به سبب حمایت از مظلومیت مردم فلسطین از سوی نیروهای امنیتی دولت سعودی دستگیر شده بود، ۷ شهریور ۱۴۰۳ آزاد و به میهن بازگشت.
وی به دلایل نامعلومی به لحاظ حقوقی ازسوی ماموران عربستانی مورد فشارقرارگرفته بود و این مسئله از سوی کارگروه بین المللی که مرکزوکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه برای آزادی وی تشکیل داده بود، پیگیری شد.
خزایی پس از تحمل بیش از۷۰ روز بازداشت و زندانی در عربستان به سبب داشتن بیماری زمینه ای و عدم دسترسی به دارو دچار ضعف جسمانی گردید و از زمان بازگشت تاکنون تحت مراقبت و درمان بود.
وی پس از پشت سرگذاشتن این دوران در اولین روز بازگشت به محل کار خود در مرکز با دکترحسن عبدلیان پور دیدار و از زحمات مرکز و پیگیری های حقوقی و بین المللی برای آزادی خویش تقدیر و تشکر کرد.
خزایی به پاس قدردانی از ریاست مرکز پرچم فلسطین را که درحج در دست داشت به دکترعبدلیان پور تقدیم کرد.
وی در بازگشت به محل کار خویش مورد استقبال دکتربهارلو معاونت حقوقی مرکز و همکارانش قرار گرفت.