درمراسم رونمایی از دادخواست حقوقی غارت اموال کشور توسط خاندان پهلوی؛ عبدلیان پور: وظیفه قانونی، ملی و شرعی ما پیگیری حقوق ملت ایران است

رئیس مرکزوکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در مراسم رونمایی از دادخواست حقوقی غارت اموال و دارایی های ملت ایران توسط خاندان پهلوی و عدم انجام تعهدات آمریکا براساس بینای الجزایر برای بازگرداندن اموال غارت شده، بر اهمیت پیگیری حقوقی چنین پرونده هایی در راستای تحقق حقوق عامه تاکید کرد و گفت:

ملت ایران خسارات زیادی از سوی دولت ایالات متحده آمریکا متقبل شده که هریک ازآنها نیازمند طرح دعوی حقوقی در داخل و محاکم بین المللی است.

عبدلیان پور گفت: ما حقوقدانان تکلیف قانونی ملی و شرعی داریم که این مسائل را دنبال کنیم چرا که یکی از شرایطی که ماده ۱۸۷ قانون توسعه بر عهده ما گذاشته حفظ، احیا و گسترش حقوق عامه است.

وی ادامه داد: حقوق عامه یکی از مباحثی است که مقام معظم رهبری همواره بر آن تاکید داشته و آن را با مصادیق مختلف مطرح کرده اند؛ و کاری که امروز صورت گرفته از جمله مصادیق این امر می باشد.

رئیس مرکز درمورد کیفیت دادخواست علیه خاندان پهلوی گفت: همزمان با فرار و خروج خاندان پهلوی از ایران اموال بسیاری چه از قبل و چه در زمان خروج از مردم ایران به یغما رفت و این ثروت کلان چندین و چند سال سرمایه گذاری شده و قطعاً افزایش سرمایه داشته است.

لذا دادخواست تضامنی در دو وجه یکی از خاندان پهلوی و دیگری از دولت آمریکاست که براساس بیانیه الجزایر به تعهدات خود جهت بازگرداندن اموال غارت شده ایران عمل نکرده است.

وی ادامه داد: این حقی است که از ملت تضییع شده و باید این حق استیفا و مطالبه شود و نباید بیش از در آن تاخیر داشته باشیم.

عبدلیان پور با اشاره به خواست و مطالبه عمومی درباره بازگشت اموال غارت شده ایران گفت: خاندانی سقوط کرده و اموال را از قبل و همزمان با فرار شاه به غارت برده است و این ثروت ملی باید پیگیری و بازگردانده شود.

رئیس مرکزوکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه بیان داشت:

تکلیف قانونی و ملی و شرعی مطالبه این حق عمومی بر عهده ما حقوقدانان است که باید دغدغه بیشتری داشته باشیم و ضروری است به عنوان قشر نخبگانی و مطالبه گری جامعه این مسائل را دنبال کنیم.

وی افزود: امروز در همین پرونده تعداد زیادی از وکلای ما در سراسر کشور از افرادی که خواهان این پرونده هستند وکالت گرفتند و به صوت معاضدتی در این پرونده عمومی شرکت کردند.

عبدلیان پور گفت : امروز دولت امریکا به هربهانه ای در دادگاه خود ایران را محکوم و به بهانه واهی اموال ما را توقیف می کنند. لذا ما باید براساس قاعده اقدام متقابل بتوانیم علیه دولت آمریکا طرح دعوی کنیم و این کار را در موضوعات مختلف ما انجام داده ایم و در این پرونده نیز این اقدام با اجرای تمام تشریفات دادرسی در شعبه ۵۵ تهران جلسه دادرسی خواهیم داشت و همه وکلا و حقوقدانان می توانند در این دادگاه شرکت کنند.

رئیس مرکز افزود: این دادگاه یک درس و یک آموزش است که بتوانیم براساس مبانی حقوقی اجرای حق و عدالت کنیم.

عبدلیان پور در پایان سخنان گفت: من از وکلا و کارآموزان مرکز می خواهم که به عنوان یک کار تحقیقاتی به این پرونده ها ورود کنند و ما در اداره آموزش این مهم را در دستورکار قرار داده ایم و کارآموزانی که در این زمینه ورود پژوهشی داشته باشند از امتیازات ویژه برخوردار خواهند شد.

در پایان این مراسم با حضور سردار شمخانی معاونت حقوق سپاه و استاد خسرو معتضد تاریخ پژوه و دیگر اساتید دانشگاهی از دادخواست حقوقی «غارت اموال ملت ایران توسط خاندان پهلوی» رونمایی شد.

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو