عبدلیان پور در بزرگترین آیین تحلیف کارشناسان رسمی مطرح کرد: کارشناسان بازوان توانمند قضات هستند

مراسم تحلیف هزار نفر از «کارشناسان رسمی» مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با حضور اصغر جهانگیر سخنگوی قوه قضاییه و حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلا برگزار شد.

حسن عبدلیان پور رئیس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در این آیین ضمن تشکر و قدردانی از حضور سخنگوی قوه قضاییه در جمع صمیمی خانواده بزرگ مرکز وکلا اظهار کرد: امروز بزرگترین مراسم تحلیف کارشناسان رسمی دادگستری مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه در حال برگزاری است. کارشناسان رسمی به امر و اجرای فرایند عدالت در محاکم کمک می‌کنند. آنها بازوان توانمند قضات هستند. قاضی در پرونده‌های متعدد که نیاز است برای امر کارشناسی ارجاع داده شوند به کارشناسان رسمی اعتماد و سپس مبادرت به صدور رای می‌کند و این نشان از وظیفه سنگین و ویژه شما است.

وی افزود: کارشناسی جدا از امر قضاوت نیست، بنابراین قدر جایگاهی که در آن قرار دارید را بدانید. موضوع کارشناسی قطعا با امر وکالت تفاوت بسیار زیادی دارد در نظرات کارشناسی خداوند متعال را در نظر بگیرید حتما در موضوعاتی که به شما ارجاع می‌شود در نهایت دقت و با تخصص عمل کنید و بر به روز رسانی علم خود تاکید داشته باشید.

رئیس مرکز وکلا گفت: مجموعه آموزشی مرکز وکلا کارآموزی، آموزش‌های ضمن خدمت و حین خدمت را بسیار جدی گرفته است و به عدالت آموزشی بسیار تاکید داریم. افرادی که در مجموعه آموزشی مرکز استفاده می‌کنیم بسیار توانمند هستند، بنابراین علم خود را به روزرسانی کنید و حتما بحث آموزش را جدی بگیرید چرا که این موضوع در مرکز نیز نهادینه شده است.

وی با اشاره به شعار سال مرکز وکلا که نوآوری در خدمت- تحقق عدالت است، بیان کرد: دوره سه ساله مرکز را با تمام فراز و فرود‌ها طی کردیم و دوره جدید مرکز وکلا را با یک نگرش جدید و ویژه‌تر پیش می‌بریم به همگی در این فرایند مشارکت ویژه خواهند داشت. در آزمون اخیر کارشناسی بیش از ۱۱ هزار نفر پذیرش داشتیم. ۷۸ رشته کارشناسی در مرکز وجود دارد و رشته‌های جدید کارشناسی را متناسب با نیاز جامعه و تقاضا مردم و دستگاه قضا ایجاد کردیم و این یک فرصت و زمینه بسیاری خوبی است تا بتوانیم به رشد کارشناسی توجه ویژه‌ای داشته باشیم.

عبدلیان پور بیان کرد: بنابراین باید با کمک، همراهی و خرد جمعی یکدیگر رشته‌ها جدید کارشناسی در جامعه ایجاد و صلاحیت‌های جدیدی را تفویض کنیم تا مشارکت همگانی داشته باشیم و نتایج بهتری را در امر کارشناسی به دست بیاوریم.

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو