دکترعبدلیان پور: مرکز وکلا شجره ارتباطی قوه قضاییه را در سراسر کشور بارور ساخته است

دومین همایش سراسری هیأت مدیره های مرکز وکلا و کارشناسان رسمی قوه قضاییه صبح روز جمعه ۲۰ بهمن ماه در مشهد مقدس برگزار گردید.

در این مراسم که به همت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران قوه قضایی برگزار گردید هیأت مدیره های وکلا و کارشناسان از ۳۱ استان کشور حضور به هم رساندند.

حجت الاسلام محسنی اژه ای ریاست محترم قوه قضاییه، دکتر عبدلیان پور ریاست مرکز و جمعی از مسئولان قضایی به همراه تعدادی از خانواده شهدای امنیت، و شهدای حادثه تروریستی کرمان و شهدای مدافع حرم به عنوان میهمانان  این مراسم بودند.

در ابتدای این مراسم گزارشی مفصل و موثر از راهبردهای یک ساله مرکز منتشر گردید. دکترعبدلیان پور رئیس مرکز وکلا،کارشناسان و مشاوران خانواده قوه قضائیه در توضیح و تشریح این گزارش گفت:

ما در حوزه رسانه یک انقلاب در مرکز ایجاد کردیم تا با زبان رسانه گزارش ها و دستاوردهای خود را ارائه کنیم. دکتر عبدلیان پور از آخرین دستاورد مرکز در راستای مردمی سازی قوه قضاییه گفت و بیان داشت: اخیراً طی مراسمی که در مرکز همایش های بین المللی برگزار شد، از مرکز ما در راستای تحقق این هدف تقدیر به عمل آمد.

وی ادامه داد: اگر قوه قضاییه قرار است لباس مردمی به تن کنند، وکلا و کارشناسان و مشاوران مرکز می توانند نقش بسزایی در این زمینه ایفا کنند. بحث حقوق عامه در مرکز به عنوان یک راهبرد اصلی و محوری پیگیری می شود. من از طرف تمامی اعضای مرکز از حمایت های ریاست قوه قضاییه در حوزه های مختلف تشکر می کنیم که همواره همراه و همیار ما بوده اند. عبدلیان پور عزت و سرافرازی امروز مرکز وکلا را ناشی از حمایت ها و پشتیبانی های رئیس قوه قضا دانست و بیان داشت: امروز جایگاه مرکز در تمامی نهادها و مراجع رسمی و قانونی از وزن مناسبی برخوردار است و حرف برای گفتن دارد. این حمایت ها برای ما مسئولیت ایجاد کرده و مرکز شجره ارتباطی قوه قضاییه را در شمال و جنوب و غرب و شرق کشور بارور ساخته است.

این رویکرد از مرکز یک چهره خوب و مردمی ساخته است و خانواده مرکز از سوی تمامی ارگان و نهادها مورد تقدیر و احترام قرار دارند. دکتر عبدلیان پور خطاب به ریاست محترم قضائیه بیان داشت: مجموعه صدهزار نفری مرکز به عنوان فرزندان و سربازان قوه قضائیه هستند و می توانید روی آنها حساب کنید.

دکتر عبدلیان پور گفت: امروز سعی کرده ایم چهره وکلا و کارشناسان را در جامعه به خوبی ترسیم کنیم. در جذب هیئت علمی و علمی سازی مرکز اقدامات موثری ایجاد کرده ایم. بحث آموزش و اجرای عدالت آموزشی را به جد دنبال کردیم . ما در حوزه ساختار اداری نگرش ۲+۲۰ را ایجاد کرده ایم به گونه ای که ۲سال عملکرد اخیر مرکز برابری می کند با ۲۰ سال عملکرد اداری این مجموعه. رئیس مرکز به بیش از ۲۰۰ مورد از اولین ها در مرکز اشاره کرد و آن را از دستاوردهای مرکز عنوان کرد.

 

 

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو