رئیس مرکز در همایش «بایدها و نبایدهای انتظامی» مطرح کرد: با بهره گیری از خرد جمعی درصدد اصلاح قانون تسهیل هستیم

حسن عبدلیان پور در سفر به استان خراسان جنوبی و شهر بیرجند با حضور در همایش «بایدها و نبایدهای انتظامی» وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده بر اهمیت نقش آشنایی با قوانین انتظامی تاکید کرد.

رئیس مرکز با بیان اینکه هیات مدیره وکلا و کارشناسان خراسان جنوبی اقدامات خوبی درراستای بهبود کیفیت خدمات به اعضای مرکز و جامعه انجام داده اند گفت: تلاش ما بر این بوده که استان ها را به لحاظ امکانات و تجهیزات فنی و نرم افزاری ارتقا دهیم و این مسئله را امروز در استان خراسان جنوبی به خوبی مشاهده می کنیم.

عبدلیان پور درمورد همایش و کارگاه آموزشی در حوزه انتظامی بیان داشت:

تبیین مسائل انتظامی برای تمامی اعضای مرکز امری واجب و ضروری است و باید وکلا،کارشناسان و مشاوران ما نسبت قوانین و مقررات انتظامی آگاه و بر آن مسلط باشند تا مشکلاتی برای خودشان و دیگران به وجود نیاورند.

وی با اشاره به قانون تسهیل گفت: براساس این قانون طی سه سال گذشته به اندازه کل دوران فعالیت مرکز به مجموعه ما افزوده شده است و امروز جمعیتی بیش از ۱۲۰ هزار نفر را شامل می شویم؛ لذا ما باید خود را برای پذیرش این تعداد نیرو در حوزه های وکالت و کارشناسی رسمی و مشاوران خانواده آماده می کردیم.

رئیس مرکز با اشاره به این که یکی از مسائلی که باید به طورجد به آن توجه می شد مسئله انتظامی است، افزود: ما باید یک شبکه قوی در کل کشور ایجاد می کردیم یک قاضی در هر استان و قضات در شعبه های تجدید نظر، هیات بدوی و هیات تعیین صلاحیت را مستقر می کردیم که کار بسیار گسترده و مشکلی بود.

وی ادامه داد: این تعداد عضو برای یک نهاد ملی مستلزم ایجاد امکانات و و برنامه ریزی منسجم بود تا استان ها را به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری ارتقا می دادیم که به لطف خدا این مهم به همت و تلاش همه اعضای مرکز محقق شده و امروز شاهد یک ساماندهی سراسری در حوزه های وکالت،کارشناسی و مشاوران خانواده هستیم.

رئیس مرکزوکلا،کارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضائیه با بیان اینکه ما یک راهبرد جدی در امر وکالت داریم و آن بحث وکالت تخصصی است، بیان داشت: امروز شرایطی نیست که یک وکیل در چند حوزه ورود پیدا کند چرا که بحث تخصص مطرح است و ریاست محترم قوه قضا نیز این رسالت را برعهده ما گذاشته اند تا امور را تخصصی کنیم.

وی ادامه داد: رئیس محترم قوه قضائیه در بازدیدی که از غرفه مرکز در نمایشگاه بین المللی کتاب داشتند پس از مشاهده چند مورد از کتب تخصصی منتسب به مرکز چند مورد سفارش و دستورالعمل را در زمینه تهیه و انتشار کتب کاربردی درحوزه وکالت و قضاوت مطرح کردند و ما آن را شروع کردیم و انشالله در نمایشگاه کتاب سال آینده ارائه خواهیم کرد.

عبدلیان پور درمورد اقدام مرکز در حوزه وکالت تخصصی توضیح داد: درحال حاضر ما دو هزار وکیل در حوزه تخصصی جذب کرده ایم و آموزش داده ایم و بدون تعصب در امر آموزش اساتید را براساس معیار علمی انتخاب کردیم تا بالاترین کیفیت را در آموزش های تخصصی داشته باشیم.

وی افزود: کیفیت آموزش های ما در حوزه وکالت تخصصی به قدری بالاست که از دیگر نهادهای موازی و حقوقی نیز برای شرکت در این کلاس ها مراجعه می کنند و ما با روی باز آنها را می پذیریم چرا که نگرش ما یک نگاه تخصصی وملی است.

رئیس مرکز با اشاره به نیاز جامعه به رشته های جدید در حوزه دعاوی مختلف گفت: ما با نیازسنجی علمی و پالایش اطلاعات مختلف در حوزه حقوقی و سایر امور قضایی امروز رشته هایی همچون هوش مصنوعی، رمز ارز پزشکی تخصصی، قراردادهای ورزشی و … را در دستور کار آموزش های تخصصی قرار داده ایم و وکلایی با دانش بسیار بالا در این حوزه ها به جامعه و دستگاه قضا معرفی خواهیم کرد.

عبدلیان پور با اشاره اجرای سند تحول قضایی در مرکز بیان داشت: ما هرآنچه که در سند تحول قضایی تکلیف شده بود را در دستورکار قرار دادیم و عملی کردیم.وی دراینباره افزود: ما از سند تحول و اقدامات محوله جلوتر هستیم و کارهایی بزرگ را در دست داریم و دایره خدمت رسانی مرکز را گسترده کرده ایم.

رئیس مرکز درباره اقدامات صورت گرفته درمرکز گفت: ما در هوشمندسازی و الکترونیکی سازی خدمات مرکز رشد بسیار شگرفی داشته ایم و امروز توانسته ایم با بومی سازی این تخصص ها به صورت درونی فعالیت کنیم و نیازی به بیرون نداشته باشیم.

وی ادامه داد: ما بحث نشست های تخصصی را به طور جد دردستور کار داریم و از هیات مدیره های استانی می خواهیم که این نشست ها را در دستورکار قرار دهند و آن را به صورت گسترده پخش و منتشر نمایند.

عبدلیان پور با اشاره به اقدامات رسانه ای مرکز افزود: مجموعه ما در حوزه رسانه تحولی بزرگ داشته است و امروز ما به لحاظ خبری از تیم رسانه ای قوه در حوزه تولید محتوا برخورداریم و رسانه هایی تخصصی همچون حامی عدالت را داریم که در حوزه حقوقی و قضایی فعالیت دارد.

رئیس مرکز با بیان اینکه امروز مسئولان محترم قوه، مرکز وکلا را آبروی نظام و قوه قضائیه معرفی می کنند، گفت: این مهم حاصل نمی شد مگر با تلاش ها و زحمات همه اعضای مرکز که با روحیه خردجمعی توانسته است امورات را پیش ببرد.

عبدلیان پور در پایان افزود: ما درصددیم با همین مشارکت خردجمعی بحث قانون تسهیل را اصلاح کنیم و کیفیت اجرایی آن را ارتقا ببخشیم و در این زمینه با معاونت حقوقی ریاست جمهوری و مجلس شورای اسلامی جلسات متعددی داشته ایم و در آینده ای نزدیک این مهم نیز محقق خواهد شد.

 

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو