جامعه رشید جامعهای است که بتواند نیازهای فرهنگی خویش را در رهگذر حیات و حرکت اجتماعی بازشناخته، از تظاهرات وتمایلات کاذب یا گذرا تفکیک کند و قدرت پاسخ گویی به این نیازها و بهرهگیری از آنها را در جهت رشد و کمال معنوی و مادی دارا باشد. شرط لازم برای تحقق چنین مطلوبی آن است که زمامداران با سیاستگذاری و برنامهریزی صحیح، اهم محورهای لازم برای این حرکت را تبیین کنند.
در حقیقت شناخت مبانی فرهنگی و به کارگیری صحیح آن در تعامل با مردم به اندازهای مهم و تاثیرگذار است که امام خمینی (رضوان الله علیه) دراین باب فرمودند: “فرهنگ مبدأ همه خوشبختیها و بدبختیهای یک ملت است. نفوذ و جایگزین شدن فرهنگ آموزنده اسلامی، ملی و انقلاب فرهنگی درتمام زمینهها درسطح کشور آنچنان محتاج تلاش و کوشش است که برای تحقق آن سالیان دراز باید زحمت کشید. راه اصلاح یک مملکت، فرهنگ آن مملکت است. اصلاح باید از فرهنگ شروع شود.
تبلیغات که همان شناساندن خوبیها و تشویق به انجام آن و ترسیم بدیها و نشان دادن راه گریز و منع از آن است، از اصول بسیار مهم اسلام عزیز است.”فرهنگ یک جامعه متاثر از عوامل متعدد و متفاوتی است که هر یک به نوبه خود میتواند سهم بسزایی را در شکلگیری آن ایفا کند و بیشک سینما به عنوان یکی از موثرترین و پر مخاطبترین رشتههای هنر به دلیل ویژگیهای خاصی که دارد، میتواند نقش مهمی را در انتقال مفاهیم و باورهای متعالی مورد نظر نظام داشته باشد.
شاید در روزگاران دور تنها تلقی مردم از رفتن به سینما و به تماشا نشستن یک فیلم در پرکردن اوقات فراغت خلاصه میشد، اما تاثیرات شگرفی که این هنر – رسانه بر ذهن و روح مخاطبان خود گذاشته است، متفکران و اندیشمندان سراسر جهان را به این یقین رسانده که سینما ابزار استراتژیک مهمی است که از طریق آن می توان به انتشار و القای باورها و اندیشهها پرداخت.به همین خاطر ما در مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با هدف ارتقاء دانش حقوقی اعضا و مردم، کمک به مأموریتهای دستگاه عدلیه و تحکیم نظام خانواده و ایجاد فضای امنیت روحی و روانی در جامعه با استفاده از تمامی ابزارهای موجود از جمله تولید فیلم و سریال به این عرصه وارد شده ایم.
لذا مرکز نسبت به تولید سریال ۱۳ قسمتی”دایرههای قرمز” به تهیهکنندگی حمیدرضا شیخی و کارگردانی محمدعلی یزدانپرست که بر اساس پروندههای واقعی ساخته شده اقدام نموده است. در این سریال تلاش شده تا ضمن ترسیم جایگاه واقعی وکیل، ارتقاء دانش حقوقی مخاطبان و آگاه سازی خانوادهها که رکن اساسی جامعه محسوب میشوند، نسبت به شناسایی آسیب ها و مشکلات و خطرات ناشی از آن در سطح جامعه اقدام نموده و یاری گر دستگاه عدلیه برای مبارزه با تخلفات و جرایم و در نهایت برقراری عدالت باشد.
پس از ساخت نمایش “الف مثله عبد” این نخستین گام مرکز در مسیر تولیدات سینمایی و تلویزیونی است که بیشک میتواند گام موثری در اجرای دستورات موکد رئیس محترم قوه قضاییه در سرلوحه قراردادن خدمترسانی بی وقفه و عزیز شمردن مردم شناخته شود. ان شاءالله