رئیس مرکز وکلا مطرح کرد:مسئولیت فرهیختگان و نخبگان دراین برهه تاریخی تبیین ضرورت مشارکت در انتخابات است

حسن عبدلیان پور در جلسه شورای بسیج مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه درمورد دغدغه های فرهنگی و اخلاقی در بسیج به تعهدات و مسئولیت پذیری مرکز تاکید کرد و گفت: ما بنابر تعهدات دینی و مسئولیت اجتماعی که برخود متصور هستیم همواره منویات مقام معظم رهبری را به عنوان خط مشی فکری و عملی قرار می دهیم تا مسائل و موارد موجود را به درستی مدیریت کنیم.
وی در ادامه به بحث انتخابات پرداخت افزود: امروز یکی از اولویت های کشور موضوع انتخابات ریاست جمهوری است. بنابر تعبیر رهبری پس از حماسه تشیع پیکر شهدای خدمت باید این سیربا حماسه انتخابات تکمیل شود. لذا ما باید شرایط حضور حداکثری مردم را فراهم کنیم تا حماسه ای دیگر با حضور مردم رقم بخورد.
رئیس مرکز وکلا تصریح کرد: توان ترغیب به مشارکت درمجموعه ما وجود دارد و امروز می بینیم بنابر اقتضای فضای انتخاباتی شرایطی ایجاد شده که اعضای مرکز متناسب با سطح دانش و بینش خود موجب تضارب آرا و تحرک و مشارکت در بین خودشان و اطرافیان گردیده اند . لذا باید شرایط انتخاباتی را درک کرد و با برنامه در این برهه حساس کشور وارد شویم و قدم سازنده ای در افزایش مشارکت مرد در پای صندوق های رای برداریم .
عبدلیان پور درادامه گفت: ما به عنوان قشر تاثیر گذار و قشر نخبگانی جامعه باید با آمادگی و بینش صحیح از شرایط کشور در این برهه تاریخی مسئله ضرورت مشارکت را از درون خانواده تا بیرون از خانه تبیین کنیم و راهنمایی و مشاورت مثبت ارایه دهیم. ابتدا باید افراد و اقشار را به حضور ترغیب کنیم و از مزایا و ضرورتهای مشارکت بگوییم و بعد شناخت خود را نسبت به این شرایط ارایه کنیم.
رئیس مرکز وکلا،کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در ادامه جلسه خود با اعضای بسیج مرکز به موضوع «عفاف و حجاب» پرداخت و بیان داشت: امروز به برکت نظام جمهوری اسلامی حضور زنان درجامعه ما گسترش یافته و حتی در مجموعه ما مطابق با آمارهای موجود از آزمون های سال های اخیر بیشترین پذیرش ما در حوزه وکالت را خانم ها به خود اختصاص داده اند.
عبدلیان پور افزود: برخی این افزایش تعداد پذیرفته شدگان خانم را با توجه به برخی ناهنجاری فرهنگی که در کشور رخ داده به عنوان یک تهدید تلقی می کنند؛ اما ما معتقدیم که این حضور خانم ها برای ما و برای کشور فرصت است.
وی در ادامه گفت: ما معتقدیم می توانیم با توجه به اثرگذاری که درجامعه داریم در حوزه عفاف و حجاب اثرگذاری مثبت داشته باشیم. چرا که در صددیم مدل های فرهنگی و تبلیغی سازنده مرکز را تبدیل به یک الگوی اجتماعی کنیم که جنبه های دینی، اخلاقی و انسانی را ملاک عمل قرار دهیم .
رئیس مرکز وکلا بیان داشت: ما جزو اولین مراکزی بودیم که قانون و منشور حجاب و عفاف را اجرایی کردیم. اما باید پیرو منویات رهبری با محوریت جذب حداکثری با زبان و روشی مناسب پیش بریم که موجب پذیرش و اثرپذیری در طرف مقابل گردد.
ما درحوزه عفاف و حجاب باید در چارچوبی که قانون و شرع مقدس مشخص کرده ، راهکارهای نوین و مناسب سلیقه جامعه را فراهم کنیم و در این مسیر به مسئله آموزش توجه جدی داشته باشیم.
عبدلیان پور با تاکید برکارفرهنگی موثر در حوزه آموزش گفت: ما در همکاری با آموزش و پرورش براین باوریم که باید در حوزه درمان ناهنجاری های فرهنگی ازطریق آموزش های پایه وارد بحث شویم و از این مسیر در صدد بهبود اوضاع باشیم.
باید موارد قانونی و فرهنگی را با زبان مناسب و قابل فهم و درک نوجوانان ودانش آموزان به آنها آموزش و آگاهی رسانی کنیم. ما باید تقید به قوانین و مسایل فرهنگی را از مدارس و فرزندان ایران شروع کنیم و این امر شدنی است.

به اشتراک گذاری مطلب:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جستجو