جلسات شورای عالی وکلا با حضور اعضایی که طی انتخابات هیئت مدیره های استانی انتخاب، و سه نفر عضوی که از سوی رئیس مرکز منصوب می شوند تشکیل و به مباحث مربوط به وکلای مرکز رسیدگی می کنند.
دکتر حسین میرمحمدصادقی رئیس شورای عالی وکلا در توضیح عملکرد این شورا گفت:
جدای از نطق های پیش از دستور و دستورجلسات مرسوم، در هر جلسه یک یا دو نفر از هیئت مدیره های استانی دعوت می شوند تا مشکلات و مسائل مربوط به استان خود را مطرح تا به آن رسیدگی شود.
همچنین براساس مصوبه شورای عالی وکلا قرار بر این است که در هرفصلی یک بازدید استانی انجام شود و طی آن با هیئت مدیرهای استانی جلسه داشته باشیم و درحاشیه آن همایش های علمی برگزار نماییم تا وکلا و کارآموزان استان در آن شرکت کنند.
میرمحمدصادقی با بیان اینکه ما براساس همین جلسات مشورتی با هیئت مدیره های استانی تاکنون چندین پیشنهاد به رئیس مرکز ارائه کرده ایم گفت: مسائلی همچون مباحث مالیاتی که وکلا با آن درگیر هستند و یا انتخاب وکیل سرپرست برای کارآموزان براساس قوانین مرکز که مشکلاتی را در برخی استان ها ایجاد کرده است. طرح ها و پیشنهادهای مشوق گونه ای را برای وکیل سرپرست درنظر گرفتیم تا برخی محدودیت ها برطرف گردد و نیاز کارآموزان در این زمینه تامین شود.
درمورد مسائل مالیاتی در جلسه اخیرشورای عالی مصوب شد تا سه نفر از نمایندگان شورای عالی وکلا، جلسه ای با اداره مالیاتی داشته باشند و تبادل نظری انجام شود تا ضمن اینکه بحث مالیات وکلا انجام می شود، سهولتی در این امر صورت گیرد.
رئیس شورای عالی وکلا در ادامه بیان داشت: از آنجا که اعضای شورای عالی وکلا اغلب اساتید زبده دانشگاه و وکلای باتجربه کشور می باشند، ما براین باوریم که شورای عالی می تواند در زمینه برگزاری آزمون ها اعم از اینکه آزمون ها چطور باشد، سرفصل درس ها چه باشد و ممتحنین چه کسانی باشند، موثر باشند و انتظار می رود نظرات این شورا بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
لذا یکی از مباحث ما در جلسات آینده بررسی نحوه نظارت شورای عالی وکلا بر این آزمون هاست.